top of page

New Acropolis Group

ציבורי·16 חברים

müxtəlif əyləncə məkanlarını gəzirəm, amma

Uzun müddətdir internetdə müxtəlif əyləncə məkanlarını gəzirəm, amma mənim üçün əsas meyar interfeysin rahatlığı və məlumatların qorunmasıdır. Hansı saytda qeydiyyat sadədirsə, bildirişləri fərdiləşdirmək olarsa, mən oraya üstünlük verirəm. Azərbaycan auditoriyası üçün bu cür keyfiyyətli xidmət göstərən platformalar haqqında məlumatı haradan əldə edə bilərəm? Kimsə bu barədə öz müsbət təcrübəsini bölüşə bilərmi? Əvvəlcədən təşəkkürlər.

11 צפיות

Hər zaman yeni şeylər öyrənməyə, tanımadığım platformaları kəşf etməyə çalışıram. Bu maraq məni tez-tez gözlənilməz yerlərə aparır. Bu dəfə də belə oldu – gəzərkən bir səhifəyə daxil oldum: əvvəlcə adi bir sayt kimi görünsə də, içəri girdikcə onun nə qədər zəngin olduğunu anladım. İstifadəçilərə təqdim olunan seçimlər həqiqətən genişdir. Həm yeni başlayanlar, həm də təcrübəli istifadəçilər burada özünə uyğun bir fəaliyyət tapa bilər. Mən xüsusilə platformanın sadəliyini və aydınlığını bəyəndim – heç bir çətin termin, mürəkkəb sxemlər yoxdur. Hər şey o qədər başa düşüləndir ki, bir dəfə baxmaq kifayətdir. Bu, saytın peşəkar komanda tərəfindən hazırlandığını göstərir. Məncə, belə platformalar daha çox insanın diqqətinə layiqdir.

bottom of page